Lifter

Er du på jakt etter å leie en lift i Lillestrøm og omegn? Da har du funnet det riktige stedet. Leie1 er ditt førstevalg for utleie av lifter i Lillestrøm.

Book leie

Utleie av lift

Vi tilbyr et bredt utvalg av lifter til utleie til uslåelige priser. Uansett om du trenger en lift for en dag, en uke eller en lengre periode, har vi den perfekte løsningen for deg. Hos Leie1 kan du være trygg på at liften du leier er i topp stand og fullt forsikret gjennom hele leieperioden.

De fleste av våre kunder velger å hente og levere liften selv, men vi tilbyr også transport mot vederlag etter avtale. Frakt av maskiner skjer innenfor normal åpningstid. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å få tilgang til liften du trenger.

Vi benytter våre leverandører til hovedservice og sertifisering av utstyret vårt. I tillegg utfører vi jevnlig vedlikehold og reparasjoner gjennom året. Hvis du trenger en kort innføring i bruk av liften, er du velkommen til å besøke oss innenfor normal åpningstid for veiledning. Vær oppmerksom på at alle våre lifter krever riktig opplæring og sertifisering.

Du har muligheten til å tegne forsikring for det leide utstyret for å redusere kostnadene ved eventuelle uhell oppad til egenandelen. Egenandelen varierer fra 1000 kr, 5000 kr eller 10 000 kr, avhengig av utstyret. Dersom du velger å ikke tegne forsikring, vil du som kunde være ansvarlig for å dekke alle kostnader ved skader i sin helhet. Vær oppmerksom på at forsikringen ikke dekker skader forårsaket av grov uaktsomhet.

Ved utleie av utstyr ber vi deg ta hånd om alle nødvendige formaliteter som navn, logo, adresse, organisasjonsnummer og betalingskort.

Det er også verdt å merke seg at du hos oss kan leie tilhengere 24/7 ved betaling med kort eller Vipps. Maskinene må hentes i åpningstiden eller etter avtale, men du kan returnere dem når som helst på døgnet.

Ikke la mangelen på riktig utstyr hindre deg i å fullføre jobben. Besøk vår store henteplass i Lillestrøm eller ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om utleie av lifter. Hos Leie1 får du pålitelig utstyr, fantastiske priser og enestående service. Gjør ditt neste prosjekt enklere med en lift fra Leie1.

Se leiebetingelser

Utleie for både privat og for små bedrifter

Vår erfaring med utleie startet allerede i 2002 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.

Utleietjenester

Vi tilbyr utleie av en rekke hengere- og maskiner.