Beltedumper

Trenger du å leie en beltedumper i Lillestrøm og omegn? Da har du kommet til rett sted. Leie1 er ditt førstevalg for utleie av beltedumpere i Lillestrøm.

Book leie

Utleie av beltedumpere i Lillestrøm og Omegn

Vi tilbyr et bredt utvalg av beltedumpere til utleie til uslåelige priser. Vårt sortiment inkluderer både 1 tonn og 0,7 tonn beltedumpere, slik at du kan velge den som passer best for ditt prosjekt. I tillegg kommer vår 0,7 tonn beltedumper med en laster, noe som gir ekstra fleksibilitet. Hos Leie1 kan du være trygg på at beltedumperen du leier er i topp stand og fullt forsikret i hele leieperioden.

De fleste av våre kunder velger å hente og levere beltedumperen selv, men vi tilbyr også transport mot vederlag etter avtale. Frakt av maskiner skjer innenfor normal åpningstid. Vi gjør det enkelt for deg å organisere transporten av beltedumperen, slik at du kan fokusere på prosjektet ditt. Vi samarbeider med pålitelige leverandører for hovedservice og sertifisering av utstyret vårt. I tillegg utfører vi jevnlig vedlikehold og reparasjoner gjennom året. Hvis du trenger en kort innføring i bruk av beltedumperen, er du velkommen til å besøke oss innenfor normal åpningstid for veiledning. Våre minigravere krever maskinførerbevis for å bli leid ut.

Vi tilbyr også forsikring for det leide utstyret, slik at du kan redusere kostnadene ved eventuelle uhell. Forsikringen dekker skader opp til egenandelen, som varierer avhengig av utstyret. Velger du å ikke tegne forsikring, vil du som kunde være ansvarlig for å dekke alle kostnader ved skader i sin helhet. Vær oppmerksom på at forsikringen ikke dekker skader forårsaket av grov uaktsomhet. For å kunne leie utstyret, ber vi deg om å ordne formaliteter som navn, logo, adresse, organisasjonsnummer og betalingskort. I tillegg til beltedumpere tilbyr vi også utleie av tilhengere 24/7 ved bruk av betaling med kort eller Vipps.

Maskinene må hentes i åpningstiden eller etter avtale, men du kan returnere dem når som helst døgnet rundt. Ikke la mangelen på riktig utstyr hindre deg i å få jobben gjort. Besøk vår store henteplass i Lillestrøm eller ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om utleie av beltedumpere. Med Leie1 får du pålitelig utstyr, fantastiske priser og enestående service. Gjør ditt neste prosjekt enklere med en beltedumper fra Leie1.

Se leiebetingelser

Utleie for både privat og for små bedrifter

Vår erfaring med utleie startet allerede i 2002 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.

Utleietjenester

Vi tilbyr utleie av en rekke hengere- og maskiner.