Hoppetusse

Leter du etter å leie en hoppetusse i Lillestrøm og omegn? Vi tilbyr en liten hoppetuss til utleie.

Book leie

Utleie av hoppetusse

Vi tilbyr utleie av hoppetusser til uslåelige priser. Hos oss kan du enkelt hente og returnere hoppetusser takket være våre lange åpningstider og store henteplass i Lillestrøm. Vi forstår at hver kunde har unike behov, og vi streber etter å oppfylle disse behovene med vår fleksible leieplan.

De fleste kundene våre velger å hente og levere hoppetussen selv, men vi tilbyr også transport mot vederlag etter avtale. Frakt av maskiner skjer innenfor normal åpningstid. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å få tilgang til hoppetussen du trenger.

Vi benytter våre leverandører til hovedservice og sertifisering av utstyret vårt. I tillegg utfører vi jevnlig vedlikehold og reparasjoner gjennom året. Hvis du trenger en kort innføring i bruk av hoppetussen, er du velkommen til å besøke oss innenfor normal åpningstid for veiledning. Vær oppmerksom på at alle våre maskiner krever riktig opplæring og sertifisering.

Du har muligheten til å tegne forsikring for det leide utstyret for å redusere kostnadene ved eventuelle uhell oppad til egenandelen. Egenandelen varierer fra 1000 kr, 5000 kr eller 10 000 kr, avhengig av utstyret. Hvis du velger å ikke tegne forsikring, vil du som kunde være ansvarlig for å dekke alle kostnader ved skader i sin helhet. Forsikringen dekker ikke skader forårsaket av grov uaktsomhet.

Ved utleie av utstyr ber vi deg ta hånd om alle nødvendige formaliteter som navn, logo, adresse, organisasjonsnummer og betalingskort.

Det er også verdt å merke seg at du hos oss kan leie tilhengere 24/7 ved betaling med kort eller Vipps. Maskinene må hentes i åpningstiden eller etter avtale, men du kan returnere dem når som helst på døgnet.

Ikke la mangelen på riktig utstyr hindre deg. Besøk vår store henteplass i Lillestrøm eller ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om utleie av hoppetusser. Hos oss får du pålitelige maskiner, fantastiske priser og enestående service. Gjør ditt neste arrangement mer underholdende med en hoppetusse fra oss.

Se leiebetingelser

Utleie for både privat og for små bedrifter

Vår erfaring med utleie startet allerede i 2002 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.

Utleietjenester

Vi tilbyr utleie av en rekke hengere- og maskiner.