Hjullaster

Er du på utkikk etter å leie en hjullaster i Lillestrøm og omegn? Da har du funnet det riktige stedet. Leie1 er ditt førstevalg for utleie av hjullastere i Lillestrøm.

Book leie

Utleie av hjullaster

Vi tilbyr et bredt utvalg av hjullastere til utleie til uslåelige priser. Vårt sortiment inkluderer både 1,5 tonn og 3 tonn hjullastere, slik at du kan velge den som passer best for ditt prosjekt. Hos Leie1 kan du være trygg på at hjullasteren du leier er i topp stand og fullt forsikret i hele leieperioden.

Vår 3-tonns hjullaster gir deg muligheten til å leie ekstra utstyr som en vikeplog, slik at du har enda større fleksibilitet i arbeidet ditt. Vår henteplass i Lillestrøm har både lange åpningstider og stor henteplass. Dermed kan du enkelt både hente og returnere hjullasteren når det passer deg best.

De fleste av våre kunder velger å hente og levere hjullasteren selv, men vi tilbyr også transport mot vederlag etter avtale. Frakt av maskiner skjer innenfor normal åpningstid. Vi sørger for jevnlig service og sertifisering av utstyret vårt gjennom våre pålitelige leverandører. I tillegg utfører vi løpende vedlikehold og reparasjoner gjennom året. Hvis du trenger en kort innføring i bruk av hjullasteren, er du velkommen til å besøke oss innenfor normal åpningstid for veiledning. Vær oppmerksom på at alle våre hjullastere krever maskinførerbevis.

Vi gir kundene mulighet til å tegne forsikring for det leide utstyret for å redusere kostnadene ved eventuelle uhell oppad til egenandelen. Egenandelen varierer fra 1000 kr, 5000 kr eller 10 000 kr, avhengig av utstyret. Hvis du velger å ikke tegne forsikring, vil du som kunde være ansvarlig for å dekke alle kostnader ved skader i sin helhet. Forsikringen dekker ikke skader forårsaket av grov uaktsomhet.

Vi ber deg ta hånd om alle nødvendige formaliteter som navn, logo, adresse, organisasjonsnummer og betalingskort ved utleie av utstyr.

Det er også verdt å merke seg at du hos oss kan leie tilhengere 24/7 ved betaling med kort eller Vipps. Maskinene må hentes i åpningstiden eller etter avtale, men du kan returnere dem når som helst på døgnet.

Ikke la mangelen på riktig utstyr hindre deg i å få jobben gjort. Besøk vår store henteplass i Lillestrøm eller ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om utleie av hjullastere. Med Leie1 får du pålitelig utstyr, fantastiske priser og enestående service. Gjør ditt neste prosjekt enklere med en hjullaster fra Leie1.

Se leiebetingelser

Utleie for både privat og for små bedrifter

Vår erfaring med utleie startet allerede i 2002 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.

Utleietjenester

Vi tilbyr utleie av en rekke hengere- og maskiner.