Om oss

Hvem er Leie1?

Leie1.no eies av Lørenskog Autosenter AS som siden 2002 har stått for driften av Statoil/Circle K Lørenskog i Robsrudveien. Bensinstasjonen på Lørenskog har i mange år vært drevet på franchisekontrakt, som opphørte i februar 2021. Circle K tok over driften av bensinstasjonen men maskiner, utstyr og proffhengere ble værende igjen i Lørenskog Autosenter AS. Utleie av disse drives videre under navnet Leie1.no.

Vår erfaring med utleie startet allerede i 1995 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.

I dag fokuserer vi på maskiner og utstyr inntil 3,5 tonn og ønsker å være din foretrukne samarbeidspartner i nærområdet.

Se utleiebetingelser
Utleietjenester

Vi tilbyr utleie av en rekke hengere- og maskiner.

Se alle utleiemuligheter

Utleie for både privat og for små bedrifter

Vår erfaring med utleie startet allerede i 2002 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.