Graver

Er du i behov av å leie en graver i Lillestrøm og omegn? Da har du kommet til rett sted. Leie1 er ditt foretrukne valg for utleie av gravemaskiner i Lillestrøm.

Book leie

Utleie av graver

Vi tilbyr et bredt utvalg av gravemaskiner til utleie til uslåelige priser. Enten du trenger en graver for en dag, en uke eller en lengre periode, har vi den ideelle løsningen for deg. Hos Leie1 kan du være sikker på at gravemaskinen du leier er i utmerket stand og fullt forsikret i hele leieperioden.

De fleste av våre kunder velger å hente og levere gravemaskinen selv, men vi tilbyr også transport mot vederlag etter avtale. Frakt av maskiner skjer innenfor normal åpningstid. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å få tilgang til den riktige gravemaskinen for prosjektet ditt.

Vi benytter våre leverandører til hovedservice og sertifisering av utstyret vårt. I tillegg utfører vi jevnlig vedlikehold og reparasjoner gjennom året. Hvis du trenger en kort innføring i bruk av gravemaskinen, er du velkommen til å besøke oss innenfor normal åpningstid for veiledning. Vær oppmerksom på at alle våre minigravere krever maskinførerbevis.

Ved utleie av utstyr ber vi deg ta hånd om alle nødvendige formaliteter som navn, logo, adresse, organisasjonsnummer og betalingskort.

Det er også verdt å merke seg at du hos oss kan leie tilhengere 24/7 ved betaling med kort eller Vipps. Maskinene må hentes i åpningstiden eller etter avtale, men du kan returnere dem når som helst på døgnet.

Ikke la manglende utstyr hindre deg i å fullføre arbeidet. Besøk vår store henteplass i Lillestrøm eller ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om utleie av gravemaskiner. Hos Leie1 får du pålitelig utstyr, fantastiske priser og enestående service. Gjør ditt neste prosjekt enklere med en gravemaskin fra Leie1.

Se leiebetingelser

Utleie for både privat og for små bedrifter

Vår erfaring med utleie startet allerede i 2002 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.

Utleietjenester

Vi tilbyr utleie av en rekke hengere- og maskiner.