Flishugger

Er du i behov av å leie en flishugger i Lillestrøm og omegn? Da har du kommet til riktig sted. Leie1 er ditt førstevalg for utleie av en kraftig flishugger i Lillestrøm.

Book leie

Utleie av flishugger

Er du i behov av å leie en flishugger i Lillestrøm og omegn? Da har du kommet til riktig sted. Leie1 er ditt førstevalg for utleie av en kraftig flishugger i Lillestrøm.

Vi tilbyr en robust flishugger til utleie til konkurransedyktige priser. Uansett om du trenger flishuggeren for en dag, en uke, eller en lengre periode, har vi den perfekte løsningen for deg. Med Leie1 kan du være trygg på at flishuggeren du leier er i topp stand og fullt forsikret i hele leieperioden.

Vår flishugger håndterer kvister opp til 23 cm i diameter, noe som gjør den til en ideell løsning for både små og store prosjekter. De fleste kunder henter og leverer selv, men vi tilbyr også transport mot vederlag etter avtale. Frakt av maskiner skjer innenfor normal åpningstid.

Vi benytter våre leverandører til hovedservice og sertifisering av utstyret. I tillegg utfører vi løpende vedlikehold og reperasjoner gjennom året. Kunder som trenger en liten innføring i bruk kan komme innenfor normal åpningstid for å få veiledning. Alle våre flishuggere er i samsvar med kravet om maskinførerbevis.

Kunder har også muligheten til å tegne forsikring for det leide utstyret og dermed redusere kostnader ved uhell oppad til egenandelen. Egenandelen varierer avhengig av utstyret og kan være enten 1000 kr, 5000 kr eller 10 000 kr. Velger man ikke forsikring, vil kunden måtte betale alle kostnader ved skade fullt ut. Skader forårsaket ved grov uaktsomhet dekkes ikke av forsikring.

Enten du er en privatperson som trenger en flishugger for å rydde i hagen eller en bedrift som trenger en effektiv løsning for et større landskapsprosjekt, er Leie1 det beste stedet å leie flishugger i Lillestrøm. Vi har også tilhengere tilgjengelig for utleie 24/7 ved betaling med kort eller Vipps. Maskiner må hentes i åpningstiden eller etter avtale, og tilbakelevering kan gjøres hele døgnet.

Ikke la manglende utstyr hindre deg i å fullføre prosjektet ditt. Besøk vår store henteplass i Lillestrøm, eller kontakt oss i dag for mer informasjon om å leie en flishugger. Hos Leie1 får du pålitelig utstyr, konkurransedyktige priser og fremragende service. Gjør ditt neste prosjekt enklere med en flishugger fra Leie1.

Se leiebetingelser

Utleie for både privat og for små bedrifter

Vår erfaring med utleie startet allerede i 2002 da vi hadde utleie av biler, båt, motorsykler og hengere.  Bilutleien ble erstattet med maskinutleie fra 2005-2008 og i 2021 har vi en maskinpark som dekker de fleste behov for små bedrifter og privatpersoner.

Utleietjenester

Vi tilbyr utleie av en rekke hengere- og maskiner.